Blog

Babyshower: let's play a game


Geheel volgens Amerikaanse traditie lijkt het in Nederland tegenwoordig bijna onmogelijk om te bevallen zonder dat je een babyshower hebt gekregen; een gezellige middag met de (schoon)moeder, (schoon)zussen en vriendinnen die de aanstaande moeder gaan voorbereiden op de bevalling en het leven met een baby. Je kunt ‘poepluiers’ gaan verwisselen bij een pop en babyhapjes gaan proeven, maar of je daar de mama to be blij mee maakt? Wij hebben daarom een aantal spelletjes bedacht die geheel zonder gene gedaan kunnen worden.

Spin the bottle Draai aan de fles en lees wat er in het vakje staat waar de fles op eindigt. Noem bv 5 meisjesnamen of 3 accessoires voor op een babykamer. Laat iedereen meedoen en kijk wie het meeste weet!

Raad zoveel mogelijk woorden Verdeel de groep in teams. 1 lid van het team wat aan de beurt is probeert in 30 seconden zoveel mogelijk woorden die op een kaartje staan te omschrijven voor haar teamleden. Het team met de meeste punten, nadat alle kaartjes op zijn, wint!

Babyquiz Vragen voor de mama to be over baby’s en alles wat daarmee te maken heeft. Weet ze het antwoord niet? Wellicht kan een mama uit de groep helpen?

Naam raden Wie denkt te weten hoe de baby gaat heten? En de lengte en het gewicht? Alle aanwezigen mogen een gokje wagen!

Mijlpalen Rollen, zitten, kruipen, optrekken tot stand en lopen; allemaal mijlpalen die belangrijk zijn in het leven van een baby. Alle aanwezigen mogen een mijlpaal die volgens haar belangrijk is op een kaart schrijven. Wanneer de mijlpaal bereikt is kan mama een foto maken van een trotse baby en de kaart.

Kinderliedjes afmaken Hoe leuk is het om voor je kindje te zingen?! Om te checken of de mama to be wel weet hoe bekende kinderliedjes gaan, hebben we er een aantal opgesomd en woorden weggelaten. Zingen maar!

Ohja, en vergeet niet om lekkere dingen op tafel te zetten, zoals cupcakes, donuts enz. Spelletjes spelen maakt hongerig ;)

Dus is je vriendin, zus of nichtje zwanger? En wil je een babyshower voor haar organiseren? Kijk dan eens onder het kopje ‘babyshower’ en kijk wat Hihahappiness allemaal te bieden heeft.


Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

5953 Reuver

Nederland

hihahappiness@gmail.com

hihahappiness

Tel: 0651160026 | Rian & 0621690774 | Anouk

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now