Blog

Ontwikkelingen staan niet stil


We vinden het belangrijk dat we onze pakketten blijven aanpassen aan de wensen van onze klanten! En de leukste trends in de markt.

De afgelopen tijd hebben we veel aandacht besteed aan onderzoek. Zijn onze pakketten compleet genoeg en wat zouden we nog kunnen toevoegen in ons assortiment.

Voor de Babyshowerbox hebben we een aantal nieuwe spellen ontwikkeld. Naast het Milestone spel en het Raad de naam spel, die van oudsher tijdens een babyshower gedaan worden, heeft Hihahappiness het Spin the baby bottle spel ontwikkeld en een grappig spel gebaseerd op 30 seconds. Beide kunnen worden toegevoegd aan het babyshowerpakket.

Ook vonden we het belangrijk om onze kraambox uit te breiden. We voegden een leuke swaddle toe en lanceerden de topper van het kraampakket; de geboortezakken. De geboortezakken zijn helemaal te personaliseren en super leuk om speelgoed in te bewaren. Ook het unieke hihahappiness groeiboek, waar je de ontwikkeling en leuke momenten van je kindje in kunt bijhouden zit in de kraambox! We gaven er recentelijk zelfs twee weg tijdens de give away actie! Als laatste ontwikkelden we zelf de mooie kledingscheiders voor in je baby's kast. Overzicht is nu gemakkelijk te creëren.

We blijven onze pakketten ontwikkelen en nieuwe items toevoegen! Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten!

Happy weekend

Liefs Rian & Anouk


Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

5953 Reuver

Nederland

hihahappiness@gmail.com

hihahappiness

Tel: 0651160026 | Rian & 0621690774 | Anouk

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now