Blog

Kinderkamerstyling


Je bent HiHaHappy, want je bent zwanger!

Nadat je een beetje aan het idee gewend bent, moet er een hoop geregeld worden. Lijstjes maken voor de babyuitzet, je vluchtkoffer, verzekeringen, kraamzorg enz enz…. En…. De inrichting van de babykamer.

Er is tegenwoordig zo veel leuks en schattigs te koop, dat je door de schommelstoelen de aankleedkussens niet meer ziet. Vaak heb je wel al een beetje een stijl of een kleur in je hoofd. Maar wil je dan alles in hetzelfde thema, of in dezelfde kleur, of kunnen er dingen gecombineerd worden.. Dilemma’s, dilemma’s..

Gelukkig is er Hihahappiness to the rescue: wij gaan je namelijk helpen de baby-/kinderkamer te stylen. Want dat is het voordeel van custom made: het kan zo gemaakt worden zoals jij het in je hoofd hebt. En niemand anders heeft het, dus het is helemaal uniek!

Heb je al iets in je hoofd? Geef het aan ons door, dan gaan wij ermee aan de slag. Weet je niet waar je moet beginnen, geef het ook aan ons door. Samen maken we er een Hihahappy crib van.


Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

5953 Reuver

Nederland

hihahappiness@gmail.com

hihahappiness

Tel: 0651160026 | Rian & 0621690774 | Anouk

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now