Alles is een feestje

 

onze hihahappy boxes

De leukste en mooiste cadeaus en must-haves op een rijtje voor een spetterde eerste verjaardag, een gezellige babyshower en een onvergetelijke kraamtijd. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt, klik dan op een van de boxen voor meer informatie!

Onze cadeaus en materialen zijn handgemaakt en daardoor ook uniek! 

Denk je ook aan

een leuk kaartje?

Onze pakketten

Kraampakket

De geboorte van een baby is zo speciaal. Dat moet gevierd worden met een mooi cadeau. Hihahappiness heeft een superpersoonlijk kraampakket voor je samengesteld met acht cadeaus voor de nieuwe ouders. Natuurlijk is alles mogelijk om aan te passen aan je wensen. Vraag het ons!

Babyshower

Organiseer een super babyshower met de hihahapppiness babyshower-box. Alles wat je nodig hebt in een box; van versiering tot cadeaus en zelfs de spelletjes zijn verzameld en uitgeschreven.

€40,00 (bij 8 personen)

Verjaardagscadeau

Verjaardag zijn de momenten dat je het leven viert, maar wat nu als je er niet bij kunt zijn? Als je wel een leuk presentje naar de jarige job wilt sturen kun je terecht bij hihahappiness. Wij zullen in samenspraak met jou een leuk pakket samenstellen en naar het gewenste adres sturen! 

Verzendkosten zijn exclusief

Zwangerpakket

Je zus, vriendin of beste collega is zwanger en je wilt haar verrassen met een mooi presentje, dan ben je aan het goede adres! Hihahappiness stelt een superpersoonlijk pakket voor je samen met cadeaus voor de baby en de ouders!

Geboorte

Willen jullie een uniek geboortekaartje dat hip is en past bij jullie als gezin. Dan ben je bij Hihahappiness aan het juiste adres. We kunnen een geboortekaartje op maat maken. In dezelfde stijl als het geboortekaartje kunnen we ook een geboorte raambord verzorgen. Alles in één stijl.

Mocht je je eigen pakket willen samenstellen, neem dan contact met ons op via hihahappiness@gmail.com
Sintpakket

Sinterklaas is een traditie in Nederland. Een feest voor jong en oud. Hihahappiness heeft een pakket ontwikkeld om een super gestyled Sintfeest te organiseren, met onder andere een raamtekening, shirtjes voor de kids en een super mooie cadeauzak! Alles wat je nodig hebt om Sint te verwelkomen!

5953 Reuver

Nederland

hihahappiness@gmail.com

hihahappiness

Tel: 0651160026 | Rian & 0621690774 | Anouk

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now